Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
Ambitie betekent: Groot’s groeien!

Arno Groot nam in september 2020 met veel ambitie een slijterij over in Drunen en wijzigde per direct de naam in Groot’s Dranken. De overname is inmiddels een succesverhaal geworden. Trouwe klanten bleven komen, oude klanten kwamen terug en nieuwe klanten dienden zich aan. Groot’s Dranken heeft zich een vaste positie kunnen verwerven in de oudste winkel in het Brabantse Drunen.

Maar de ambitie van Arno reikt verder. Hij wilde graag een 2e slijterij overnemen. Bijvoorbeeld Slijterij De Drie Dennen. Eigenaren Bea en Edgar Vlemminx willen een stapje terug doen. Zij bestieren namelijk al ruim 30 jaar hun slijterij in Baarle-Nassau. En vinden het tijd voor een opvolger. De gesprekken m.b.t. de overname zijn zeer plezierig verlopen en de koop is tot beider tevredenheid gesloten. Wederom heeft Arno Groot gebruik gemaakt van de diensten van Blokland Bedrijfsadvisering. Ook dit keer zijn de gesprekken, de beoordeling van de cijfers en het arrangeren van een overnamefinanciering door Aad Blokland met een positief resultaat afgerond.

De personele bezetting van beide vestigingen is al op orde. Dus Arno kan zijn tijd verdelen tussen de vestiging in Drunen en die in Baarle-Nassau. De financiering is wederom verstrekt door de Rabobank. En de franchiseformule TOP-Slijters is verheugd dat beide vestigingen lid blijven van hun formule.

Het is nu tijd voor bubbels! Of misschien toch een 3e overname voorbereiden?