Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
BEDRIJFSPROFIEL
Blokland Bedrijfsadvisering aangenaam…

Hij heeft een jarenlange ervaring als bankier. Eerst 5 jaar ABNAMRO in Rotterdam. Daarna 15 jaar actief bij de Credit Lyonnais. Altijd werkzaam in de zakelijke hoek. In Dordrecht en Rotterdam als senior accountmanager. In de jaren negentig als directeur van de vestiging in Oss. Na een uitstapje uit het bankwezen weer terug maar dan bij Van Lanschot Bankiers als directeur Zakelijk in Eindhoven. Sedert 2000 zelfstandig als adviseur voor het bedrijfsleven. Inmiddels veel bedrijven geholpen met het aantrekken van financieringen, het begeleiden bij de communicatie met de bank en het aan- en verkopen van een onderneming. Blokland heeft na zoveel jaren een uitgebreid netwerk van bankiers en particuliere investeerders. Het blijft maatwerk met een persoonlijke touch!

BEGELEIDING
COMMUNICATIE
AAN- EN VERKOOP
ALTERNATIEVEN
wij kunnen u helpen met..
Begeleiden van financieringsaanvragen
Een ondernemer heeft financieringsbehoefte door de groei van zijn onderneming of zoekt hulp bij de financiering van een projectontwikkeling of er wordt een machine, vervoersmiddelen, grond en/of onroerend goed aangekocht. Het analyseren van de kredietbehoefte, het schrijven van een kredietaanvraag en zoeken van de juiste financier vraagt kennis van het vak.
Alternatieve financieringsbronnen
Banken verstrekken nog steeds kredieten maar zijn erg kritisch en hebben een beperkt kredietbudget. Maar alternatieve financieringsbronnen bieden zich aan. Er zijn steeds meer particuliere investeerders die de markt betreden om hun geld te investeren. Het spaargeld brengt weinig op en men zoekt veilige maar vooral goed renderende investeringen.
Aan- en verkoop van ondernemingen
Het begint met de waardering van de onderneming. Dat is een vak apart. Wij kunnen met ons eigen programma een waardering maken. Het beoordelen van cijfers, het zoeken van de juiste koper of verkopende partij. Wij begeleiden het hele proces van beoordelen, onderhandelen en financieren.
Communicatie met bankiers
Soms is het rendement wat minder en moet er gecommuniceerd worden met de financier. Rapportages maken en/of mondeling uitleg geven over de gang van zaken. Het is een vak apart om de communicatie met de financier goed en transparant te houden. Ex-bankiers spreken de taal van de bankier.