Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
NIEUWS
update
het laatste nieuws
deavenue
29 sep: BOB Borrel bij De Avenue op dinsdag 14 November 2023

Gelegen in de binnenstad van Breda ligt De Avenue: een prachtige voormalige schuilkerk. Je proeft het extravagante karakter van deze evenementenlocatie zodra je binnenloopt, dus aan ambiance zal het niet ontbreken… Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een jaren vijftig schouwburg en restaurant. De Avenue, meld je aan en beleef het nu!

hotel
28 sep: BOB Borrel bij NEO KVL Hotel op 14 oktober 2023

Met BOB kom je op bijzondere plekken en locaties. En ja, de organisatie heeft weer een pareltje gevonden! Op donderdag 12 oktober zijn we welkom bij het indrukwekkende NEO KVL Hotel in Oisterwijk. Hier hebben ze het karakter van de oude leerfabriek zorgvuldig bewaard en tegelijkertijd verfijnd design toegevoegd om het gebouw weer tot leven te brengen.

BOB-bourgondisch-denbosch
16 aug: BOB Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch op 15 september 2023

Op de Parade in Den Bosch vind je elk jaar het culinaire topevenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. De BOB Borrel is er inmiddels al jarenlang te gast. BOB Bourgondisch is een vrijmibo op niveau. We worden ontvangen met bubbels en dan verleiden de deelnemende restaurants ons verder met culinaire amuses.

Er komt weer een BOB borrel aan op 27 september 2021!
16 aug: BOB Back to Business Auberge du Bonheur op 28 augustus 2023

Back to Business! Na een welverdiende zomervakantie keren we terug naar ons eigen zuidelijke thuis! Tijdens BOB Borrel Back to Business vieren we met elkaar bij Auberge du Bonheur het ondernemerschap met ruim 500 ondernemers. Op maandag 28 augustus zijn we te gast in de ruime voortuin van het voormalige landhuis aan de Bredaseweg bij Auberge du Bonheur in Tilburg.

BOB-Borrel-Landgoed-Ulvenhart-16-mei-2023
13 mei: BOB Borrel Landgoed Ulvenhart 16 mei 2023

Het is weer tijd voor een BOB Borrel op Landgoed Ulvenhart op 16 mei 2023. Na verschillende positieve ervaringen zijn is het mooi dat we hier weer terugkeren. Op slechts 15 minuten rijden van Tilburg en Breda kom je een oase van rust binnen.

sns-blokland-bedrijfsadvisering
27 apr: SNS relatie event op donderdag 29 juni 2023

Het SNS Intermediairevent is een nieuw inspirerend relatie-event waar sportiviteit, kennis en verbinden samenkomen. Op 29 juni komen we bij elkaar in Sportcentrum Papendal, hét Centrum voor Topsport en Onderwijs. Daar stappen we met elkaar op de fiets. En jij bent van harte uitgenodigd! Blokland Bedrijfsadvisering is er in ieder geval bij.

finc
19 apr: Bijeenkomst Box 3 op woensdag 19 april 2023

Woensdag 19 april is Blokland Bedrijfsadvisering aanwezig bij de bijeenkomst Box 3 van Finc Accountants.Marco Leijten en Marleen van Son zullen ingaan op de methode van het rechtsherstel en zullen aan de hand van enkele rekenvoorbeelden dit verder uitleggen.

bob-borrel-rkcwaalwijk
22 mrt: BOB Borrel bij RKC Waalwijk op 29 Maart 2023

Woensdag 29 maart zijn we met de BOB Borrel voor de vierde keer te gast bij RKC Waalwijk. We worden ontvangen in de stijlvolle én recent vernieuwde business lounge waar je uitkijkt over het veld waar de Geelblauwen de strijd aangaan in de Eredivisie.