Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
SUCCESVERHALEN
SUCCESVERHALEN
PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN
groots-groeien
Ambitie betekent: Groot’s groeien!

Arno Groot nam in september 2020 met veel ambitie een slijterij over in Drunen en wijzigde per direct de naam in Groot’s Dranken. De overname is inmiddels een succesverhaal geworden.

succes-went-nooit
Succes went nooit!

De samenwerking met Edwin van den Broek en Martin Franken is al jarenlang succesvol. Naast hun drukke bestaan met schilder, glas- en renovatiewerkzaamheden, ontwikkelen zij inmiddels al hun 2e project van kleinschalige bedrijfsunits.

Uniek-huid--en-bewegingszorg-concept-in-Empel
Uniek huid- en bewegingszorg concept in Empel

Joyce en Bram Huibers van Trèsbeau Huid- en Bewegingszorg zijn sportieve, maar vooral ook creatieve en ondernemende mensen. Elke dag zetten zij zich in om iedereen de ultieme beleving op het gebied van gezondheid te bieden. Zo kun je terecht in de salon voor complete huidzorg op maat en kun je onder deskundige begeleiding werken aan een gezonde buitenkant met de Trèsbeau Bewegingszorg.

COVID19 wordt Bossche ondernemer bijna fataal
COVID19 wordt Bossche ondernemer bijna fataal

Een bekende ondernemer uit ‘s-Hertogenbosch was jarenlang succesvol. Maar door de Corona-crisis werden zijn bedrijven in diverse sectoren hard geraakt. Het wegvallen van omzet dus rendement viel hem erg zwaar. Ondanks de beperkte steun van het Rijk.

ed-autoschade
Ondernemers echtpaar maakt hun ambities waar

In 2018 startte Edgar Torosyan samen met zijn vrouw Susanna het schadeherstelbedrijf ED Autoschade in Dordrecht. Een start zonder klanten, zonder auto’s maar wel met een huurpand met de nodige huurkosten. De ambitie was om snel bekendheid te creëren en de kwaliteit van schadeherstel te kunnen laten zien.

FRANKEN & VAN DEN BROEK BOUWT SAMEN MET BLOKLAND BEDRIJFSADVISERING AAN DE TOEKOMST
Samen bouwen aan de toekomst

Na het succesvolle project in Empel met de bouw van 24 bedrijfsunits in 2019 hebben Martin Franken en Edwin van den Broek onlangs een 2e project in gang gezet.

blokland-bedrijfsadvisering-dromen-komen-uit
Soms komen dromen uit

Arno Groot, ondernemer in het Brabantse land, wilde een andere weg in slaan. Hij heeft van jongs af aan een droom gehad. Hij wilde zijn eigen slijterij beginnen.
Om dat zelf op te zetten lijkt een flinke klus. Misschien een lopende zaak overnemen???

QREDITS-ALTERNATIEVE-FINANCIERING
Qredits: Alternatieve financiering

Een lokale ondernemer uit Oss wilde een aanvullende lening om een andere schuld van een goede vriend af te lossen. De reguliere banken hadden geen interesse. Te klein bedrag, te moeilijk, te…..ach gewoon niet mogelijk.

blokland-bedrijfsadvisering-eerste-financiering-neml
Eerste financiering via NEW10

Op verzoek van een lokale ondernemer uit Den Bosch ging Blokland Bedrijfsadvisering op zoek naar een financieringsoplossing. Het is vrij nieuw om een financiering via de digitale weg aan te vragen. NEW10 is zo’n partij in de markt.