Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
SOMS KOMEN DROMEN UIT
SOMS KOMEN DROMEN UIT

Arno Groot, ondernemer in het Brabantse land, wilde een andere weg in slaan. Hij heeft van jongs af aan een droom gehad. Hij wilde zijn eigen slijterij beginnen. Om dat zelf op te zetten lijkt een flinke klus. Misschien een lopende zaak overnemen???

Kools Dranken te Drunen kwam te koop. Een zeer goed bekend staande slijterij met betrokken ondernemers en een grote regionale klantenkring. Zij wilden het rustig aan gaan doen. Maar Arno barst van de ambitie en plannen voor de toekomst.

Arno verzocht Aad Blokland van Blokland Bedrijfsadvisering hem bij te staan bij de onderhandelingen, besprekingen en uiteraard het regelen van de financiering. Het was een spannende maar plezierige en vooral open samenwerking tussen alle betrokken partijen. Ook de lokale Rabobank was een belangrijke partner in het hele proces.

Het resultaat is een bank die zijn klant behoudt, een adviseur die trots is op het resultaat en een ondernemer met mooie plannen voor de toekomst. Ik zou zeggen: Doe mij maar een wijntje!!! Vanaf 1 oktober te verkrijgen in de droomwinkel van Arno aan de Grotestraat 185 in Drunen.