Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
ONDERNEMERS ECHTPAAR MAAKT HUN AMBITIE WAAR
Ondernemers echtpaar maakt hun ambities waar    

In 2018 startte Edgar Torosyan samen met zijn vrouw Susanna het schadeherstelbedrijf ED Autoschade in Dordrecht. Een start zonder klanten, zonder auto’s maar wel met een huurpand met de nodige huurkosten.

De ambitie was om snel bekendheid te creëren en de kwaliteit van schadeherstel te kunnen laten zien. De vraag is: hoe krijg je regionale naamsbekendheid in deze branche? In een korte tijd is deze ambitie echter waargemaakt. Men heeft de juiste weg gevonden om vrij jonge 2e hands auto’s met kleine schade op te kopen. En deze auto’s in de werkplaats om te toveren tot een zo goed als nieuwe auto.

ED Autoschade is inmiddels een betrouwbaar adres voor mooie jonge betaalbare auto’s. Met vaste leveranciers en vaste afnemers is de onderneming de laatste tijd flink gegroeid. De volgende ambitie was het aankopen van het huurpand in Dordrecht. Dit is in de regel geen ABC-tje voor een jonge onderneming.

Via via kwam Blokland Bedrijfsadvisering in beeld. Het heeft even geduurd maar het resultaat is er naar. De SNS bank blijkt de juiste financieringspartner te zijn. Alle betrokkenen zijn trots op het resultaat. Maar toch borrelt de volgende vraag op: Wat zal de volgende uitbreiding van ED Autoschade zijn? Want ambitie stopt namelijk nooit. Aad van Blokland Bedrijfsadvisering is heel erg benieuwd!