Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
Mark Tielemans maakt een mooie stap in zijn carrièr
Mark Tielemans maakt een mooie stap in zijn carrière

Na zijn opleiding was Mark Tielemans vanaf zijn 17e werkzaam bij Vd Broek Metaalbewerking. Altijd bezig zich verder te ontwikkelen, meer technieken leren om dit prachtige vak verder uit te diepen. Na 12 jaar vond Mark het tijd voor een nieuwe stap. Het zelfstandig ondernemerschap. Een eigen bedrijf in de techniek. Het werd Tibeg Kipperbouw, specialist op het gebied van opbouw van Kippers met een hoog laadvermogen en hoge isolatiewaarde. Een stap, die meer dan succesvol zou blijken.

Maar soms lopen dingen anders!
Door het vroegtijdig overlijden van Henk van den Broek, de drijvende kracht van Vd Broek Metaalbewerking, kwam het bedrijf zonder hun leider en inspirator te staan. De vraag voor zijn vrouw Antoinette was: hoe nu verder? In overleg met haar adviseur en de leidinggevenden van Vd Broek Metaalbewerking kwam ze snel tot de conclusie dat Mark de ideale opvolger zou zijn. Maar hoe pak je dat aan? Mark werd direct benaderd met de vraag of hij toe zou willen treden als medeaandeelhouder en directeur van de vennootschap. Hoe mooi is het om terug te komen op het oude nest? Mark kent het bedrijf in al zijn geledingen en houdt van het vak. Het leek hem een geweldige uitdaging.

Blokland Bedrijfsadvisering werd gevraagd om het hele proces te begeleiden. Gesprekken bij te wonen, cijfers beoordelen, te onderhandelen en alles correct vastleggen. Het was een genot om samen te werken met Mark. Met zijn open mind, heel veel zin om deze uitdaging aan te gaan en de wil om te slagen waren de juiste ingrediënten om deze participatie te laten slagen. Per 1 april 2022 is Mark Tielemans medeaandeelhouder en directeur van Vd Broek Metaalbewerking.

Nogmaals, dank voor de geweldige samenwerking Mark en heel veel succes!