Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
Uniek huid- en bewegingszorg concept in Empel

Joyce en Bram Huibers van Trèsbeau Huid- en Bewegingszorg zijn sportieve, maar vooral ook creatieve en ondernemende mensen. Elke dag zetten zij zich in om iedereen de ultieme beleving op het gebied van gezondheid te bieden. Zo kun je terecht in de salon voor complete huidzorg op maat en kun je onder deskundige begeleiding werken aan een gezonde buitenkant met de Trèsbeau Bewegingszorg.

In de salon kan iedereen terecht voor huid verbeterende behandelingen door ervaren schoonheidsspecialisten. Trèsbeau heeft alle kennis, ervaring en producten in huis om met huid verbeterende en huidverzorgende behandelingen alle huidproblemen (o.a. acne, vaatafwijkingen, ongewenste beharing, cellulitis en een doffe huid of rimpels) aan te kunnen pakken. Met hoogwaardige producten (fijn voor onze huid en het milieu) waaronder Environ en Éminence kunnen ze iedereen voorzien van het juiste advies en de juiste behandeling.

Trèsbeau Bewegingszorg verzorgt duurzame bewegingszorg op maat voor jong en oud. Een uitgebreid programma biedt voor iedereen een gepaste -toch uitdagende- les. Van boo(s)tcamps, simple FIT- en PITT bewegingslessen, weerbaar fit 55+ en Kick&Joy boks trainingen op verschillende niveaus tot aan 1-op-1 personal training voor volwassenen en kinderen. Daarnaast biedt Trèsbeau een bewegingsprogramma speciaal voor ondernemers (Lunch je fit) die hun werknemers gezond en fit op de werkvloer willen hebben en houden.

De eerste jaren werd de woning met het achterliggende bedrijfspand gehuurd. De behoefte om het onroerend goed aan te kopen werd steeds groter. Maar hoe ga je dat financieren? Sterker nog. Wie ga je inhuren om alles van A tot Z voor je te laten regelen? Via goede vrienden kwamen Bram en Joyce terecht bij Aad Blokland van het gelijknamige adviesbureau. De financieringsuitdaging was groot maar het eindresultaat was top. De ABNAMRO toonde zich in dit geval de juiste partner. Zij kwamen met een zeer concurrerende offerte, zodat de woning met het achtergelegen bedrijfspand inmiddels eigendom is van dit succesvolle echtpaar. Blokland Bedrijfsadvisering is wederom supertrots op het resultaat.”