Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
FRANKEN & VAN DEN BROEK BOUWT SAMEN MET BLOKLAND BEDRIJFSADVISERING AAN DE TOEKOMST
Franken & Van den Broek bouwt samen met Blokland Bedrijfsadvisering aan de toekomst

Na het succesvolle project in Empel met de bouw van 24 bedrijfsunits in 2019 hebben Martin Franken en Edwin van den Broek onlangs een 2e project in gang gezet.

Aan de Graaf van Solmsweg in ’s-Hertogenbosch worden 50 bedrijfsunits gebouwd. Er zijn 4 verschillende typen ontworpen. Dus voor elk wat wils. Een belangrijk deel van de units wordt verkocht, maar er zijn ook een aantal voor de verhuur beschikbaar. Voor informatie kan House Hunting uit Tilburg worden benaderd. Hun telefoonnummer is 013-3030341.

Aan Blokland Bedrijfsadvisering werd wederom gevraagd de financiering te regelen. Het is algemeen bekend dat projectontwikkeling niet bovenaan het wensenlijstje staat bij de banken. Maar de lokale Rabobank toonde zich de juiste partner. Met een gevoel van trots is onlangs de financieringsofferte getekend. De bouw van het project start begin december 2020.

Het is elke keer een feest om complexe kredietaanvragen tot een succes te brengen. Blokland Bedrijfsadvisering kijkt al weer uit naar de volgende uitdaging.