Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
Autoservice Embrechts gaat niet verhuizen!

In 2016 namen twee jonge ambitieuze ondernemers het failliete Autoservice Embrechts te Alblasserdam over. Met veel ambitie en met behoud van de naam werd een succesvol full service garagebedrijf opgebouwd.

Inmiddels lid van de BOVAG en o.a. met het keurmerk Erkend Duurzaam werd de afgelopen jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. Met ruim 2400 vaste klanten betekent dat het een succesvolle start is geweest. De hoge huur van het bedrijfspand drukte echter zwaar op de exploitatie. Dat moest anders. Misschien zou kopen een optie kunnen zijn? Via via kwamen de heren ondernemers in gesprek met Blokland Bedrijfsadvisering

Met de vraag of ze een hypotheek konden aantrekken? Ja, waarschijnlijk wel was het antwoord. Met alle beschikbare informatie werd de aanvraag geschreven en direct contact gezocht met de regionale Rabobank. De aanvraag werd opgepakt door Remco Bork van Rabo Dordrecht. Hij maakte zich sterk voor het verlenen van de hypotheek. Hetgeen resulteerde in een scherpe offerte voor de aankoop van het bedrijfspand.

Autoservice Embrechts is trots hun nieuwe aanwinst, Rabobank blij met de nieuwe klant en Blokland Bedrijfsadvisering zeer tevreden met het resultaat.