Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
Er komt weer een BOB borrel aan op 27 september 2021!

16-08-2023 | NIEUWS

BOB Back to Business Auberge du Bonheur op 28 augustus 2023

Back to Business! Na een welverdiende zomervakantie keren we terug naar ons eigen zuidelijke thuis! Tijdens BOB Borrel Back to Business vieren we met elkaar bij Auberge du Bonheur het ondernemerschap met ruim 500 ondernemers. Op maandag 28 augustus zijn we te gast in de ruime voortuin van het voormalige landhuis aan de Bredaseweg bij Auberge du Bonheur in Tilburg. De keuken van La Nouvelle Auberge zal zorgen voor heerlijke culinaire gerechtjes.

Het programma van de BOB Borrel is een vrijblijvende drietrapsraket waar je nieuwe kennis, inspiratie én contacten opdoet. Door uit het programma te kiezen wat jij leuk vindt, geef je je avond zelf vorm én heb je het naar je zin. Waardevol, toch? Een portie kennis was opnieuw populair: de BOB Masterclass, mede mogelijk gemaakt door Station88, zit volledig vol. Aanmelden voor de wachtlijst? Mail dan naar: info@regio-business.nl

En geen zorgen, je zult gedurende de avond nog voldoende kennis opdoen. Door middel van BOB Connect ontmoet je actief je collega ondernemers. Tijdens de BOB Talkshow deelt Tilburger Tacco Marijnen zijn inspirerende ondernemersverhaal met ons en talkshowhost Theo Verbruggen. (Kennis; check!)

Met zo’n 300 ondernemers is dit een heerlijke setting om nieuwe connecties op te doen. Het is een omgeving vol beleving. Wandel door de zelf aangelegde moestuin die de keuken van verse producten voorziet, doe een heerlijke wijnproeverij en geniet van wat deze prachtige locatie te bieden heeft. Wij van Blokland Bedrijfsadvisering zijn er weer bij, zien we u daar?!