Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch

28-09-2023 | NIEUWS

BOB Borrel bij NEO KVL Hotel op 14 oktober 2023

Met BOB kom je op bijzondere plekken en locaties. En ja, de organisatie heeft weer een pareltje gevonden! Op donderdag 12 oktober zijn we welkom bij het indrukwekkende NEO KVL Hotel in Oisterwijk. Hier hebben ze het karakter van de oude leerfabriek zorgvuldig bewaard en tegelijkertijd verfijnd design toegevoegd om het gebouw weer tot leven te brengen.

Laat je vooral betoveren door het prachtige atrium, waar burgemeester Hans Janssen ons allen verwelkomt. En waar denk je dat de heerlijke broden en croissants tijdens het ontbijt vandaan komen? Inderdaad, van buurman Robèrt van Beckhoven, bekend van Heel Holland Bakt. Zo is de locatie van een verlaten plek omgetoverd tot een levendige en unieke hotspot. Met eigen ogen ervaren? Meld je dan aan voor de rondleiding om 16.30 uur!

Het programma van de BOB Borrel is een vrijblijvende drietrapsraket waar je nieuwe kennis, inspiratie én contacten opdoet. Door uit het programma te kiezen wat jij leuk vindt, geef je je avond zelf vorm én heb je het naar je zin. Waardevol, toch? Door middel van BOB Connect van 17.00 uur tot 18.30 uur ontmoet je actief je collega ondernemers en tijdens de BOB Talkshow van 18.45 uur tot 19.15 uur deelt een gerenomeerde ondernemer zijn ondernemersverhaal.

Zien we u op Donderdag 12 Oktober?