Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch

28-09-2023 | NIEUWS

BOB Borrel bij De Avenue op dinsdag 14 November 2023

Gelegen in de binnenstad van Breda ligt De Avenue: een prachtige voormalige schuilkerk. Je proeft het extravagante karakter van deze evenementenlocatie zodra je binnenloopt, dus aan ambiance zal het niet ontbreken… Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een jaren vijftig schouwburg en restaurant. De Avenue, meld je aan en beleef het nu!

Dinsdag 14 november ontvangt De Avenue in Breda ons voor een BOB Borrel in deze unieke setting. Authentiek 18e-eeuws interieur vormt het klassieke en warme karakter van deze locatie. Genietend van de allure van een nostalgisch theater doe je nieuwe contacten op én geniet je van een verrassend show-element.  Gedurende de avond zal er een sneak peek worden getoond van elementen uit aankomende dinnershows, waar De Avenue in uitblinkt. Kortom, een zeer unieke BOB Borrel met een avond vol beleving!

Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches. Wij zijn er weer zoals gewoonlijk bij, tot dan!