Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
BOB Borrel bij FC Den Bosch op 14 april

07-04-2022 | NIEUWS

BOB Borrel bij FC Den Bosch op 14 april

In de sfeervolle businesslounge van FC Den Bosch zijn we op donderdag 14 april te gast voor een sprankelende BOB Borrel.

Over de BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches waaronder wij van Blokland Bedrijfsadvisering.

Over FC Den Bosch
We worden tijdens deze BOB borrel uitgenodigd om samen het ondernemerschap te vieren in de businesslounge van de Bosche voetbalclub. De businesslounge van FC Den Bosch is dé ideale plek om in een sfeervolle omgeving zakelijk te ontmoeten. De passie en saamhorigheid die er bij deze club te vinden zijn zijn ook zichtbaar op de BOB Borrel: ondernemen is immers ook topsport! Wij zorgen voor een heerlijke culinaire verrassingen en met passend entertainment is een topsfeer gegarandeerd. Meld je aan en score goede gesprekken met collega ondernemers! Zien wij u daar?