Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch

13-05-2023 | NIEUWS

BOB Borrel Landgoed Ulvenhart 16 mei 2023

Het is weer tijd voor een BOB Borrel op Landgoed Ulvenhart op 16 mei 2023. Na verschillende positieve ervaringen zijn is het mooi dat we hier weer terugkeren. Op slechts 15 minuten rijden van Tilburg en Breda kom je een oase van rust binnen.

Met zo’n 300 ondernemers is dit een heerlijke setting om nieuwe connecties op te doen. Het is een omgeving vol beleving. Wandel door de zelf aangelegde moestuin die de keuken van verse producten voorziet, doe een heerlijke wijnproeverij en geniet van wat deze prachtige locatie te bieden heeft.

Tijdens BOB Connect leg je laagdrempelig contact met je mede-bezoekers. Samen met acht anderen ga je door een korte voorstelronde waardoor je na BOB Connect wat meer bekende gezichten hebt. Tijdens deze editie presenteert KOP ontwerper Noud Sleumer. Noud laat je aan de hand van de 42 materialen uit je smartphone op unieke wijze kennismaken met elkaar. Welke materialen gebruik jij dagelijks? Benieuwd hoe je op deze manier de verbinding aan gaat? Laat je verrassen! Wij van Blokland Bedrijfsadvisering zijn er weer bij, zien we jullie daar?