Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch

16-08-2023 | NIEUWS

BOB Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch op 15 september 2023

Op de Parade in Den Bosch vind je elk jaar het culinaire topevenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. De BOB Borrel is er inmiddels al jarenlang te gast. BOB Bourgondisch is een vrijmibo op niveau. We worden ontvangen met bubbels en dan verleiden de deelnemende restaurants ons verder met culinaire amuses.

Tussen 16.00 uur en 19.00 uur komen we op het gezellige middenplein samen met ondernemend Brabant samen terwijl we genieten van de heerlijke ambiance van dit evenement. Met BOB Connect kunnen we (als je dat wil natuurlijk, want van de BOB Borrel houden ze niet van verplichten) in contact met collega-ondernemers. Oftewel, een mooie start om direct nieuwe gezichten te leren kennen! Het team van de BOB Borrel staat klaar om ons met minimaal acht nieuwe mensen in contact te brengen. En als we een beetje ons best doet nog veel meer.

Verken na de BOB Borrel op eigen houtje Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch. Ga bij de verschillende restaurants langs en geniet van de artiesten. Oftewel: een mooi en gezellig evenement! Deze editie staat jaarlijks omcirkelt in onze agenda, dus Blokland Bedrijfsadvisering is er vanzelfsprekend weer bij.

Let op, belangrijk: BOB Bourgondisch is niet alleen bedoeld voor Bosschenaren. In iedere Brabander schuilt een Bourgondiër, toch?!