Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
Driestroomhuis Eigen Wijze verhuist naar een droomlocatie

Driestroomhuis Eigen Wijze verhuist naar een droomlocatie

Op advies van Driestroomhuis Nistelrode benaderde Ronald en Edith Smits in het afgelopen jaar Blokland Bedrijfsadvisering voor de financiering van een nieuwe locatie.

Ronald en Edith bieden al jaren een veilige plek aan kinderen, die niet zelfstandig kunnen wonen of geen kans hebben om in een “normaal” gezin op te groeien.
Hun toenmalige woning was net groot genoeg voor de twee kinderen, die zij destijds in huis hadden opgenomen. Maar er was behoefte aan veel meer ruimte, meer slaapplaatsen.

Een ander huis was zo gevonden. Maar er kwam helaas geen gemeentelijke goedkeuring voor de benodigde vergunning. Na een korte zoektocht kwam de andere woning in Overasselt in beeld.

Een groot huis met veel grond en rustig gelegen. Plek voor wel 6 kinderen, die in alle rust kunnen opgroeien in een warme en veilige omgeving. Wel gestructureerd maar ook met erg veel liefde. De financieringsaanvraag is aan de hand van het ondernemersplan, jaarcijfers en prognoses geschreven en voorgelegd aan de Triodosbank te Zeist. Bij monde van Judith Bastiaans werd de aanvraag vlot opgepakt en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een scherpe offerte.

De verhuizing heeft inmiddels plaatsgevonden. Wat voor gevoel geeft dit resultaat?: Trots, blijheid, warmte! Niet alleen bij alle betrokken volwassenen maar ook bij de kinderen. Blokland Bedrijfsadvisering wordt hier helemaal blij van.”