Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
Geweldig initiatief krijgt alsnog goede financieringsoplossing

Geweldig initiatief krijgt alsnog goede financieringsoplossing

Driestroomhuis in Nistelrode wordt bestiert door het echtpaar Pieter en Caroline van den Akker. Zij bieden binnen hun gezin een veilige plek voor een aantal kinderen, die dat broodnodig hebben. Kinderen die geen kans krijgen om in een gezin op te groeien.

Vanwege gemeentelijke regels is dat op de huidige woonplek niet meer toegestaan. Dus is er uitgekeken naar een nieuwe, grotere locatie met ruimte voor 4 extra kinderen. En met meer privacy voor hun eigen kinderen. Met een volledig pakket aan informatie is de huisbankier benaderd voor een financiering. De aanvraag werd helaas afgewezen. Via hun assurantieadviseur kwamen Pieter en Caroline bij Blokland Bedrijfsadvisering terecht met dezelfde vraag. Kunnen we een financiering krijgen voor de aankoop van het nieuwe woonhuis samen met een overbruggingsfaciliteit zolang de huidige woning nog niet is verkocht?

Op basis van vrijwel dezelfde informatie maar met nadruk op een aantal onbelichte zaken werd de aanvraag voor een 2e keer voorgelegd aan de huisbankier. Na de nodige aanpassingen, discussies en aanvullende informatie van accountantskantoor Bolk & de Bekker is de aanvraag uiteindelijk goedgekeurd. Het nieuwe pand wordt volgende maand aangekocht en zal er direct met de verbouwing worden gestart.

In het voorjaar van 2016 zal het “full house” zijn bij de familie Van den Akker. Dit geweldige initiatief verdient een goede financieringsoplossing. Wij van Blokland Bedrijfsadvisering zijn trots op het resultaat.”