Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
SOS eindejaarsbijeenkomst op 28 november 2019

22-11-2019 | NIEUWS

SOS bijeenkomst op 28 november 2019

We worden uitgenodigd op 28 november 2019 voor de Samen Ondernemen Sessie (SOS). Tijdens deze eindejaarsbijeenkomst worden we bijgepraat over de belastingwijzigingen in 2020. Wat betekenen deze wijzigingen voor ons als ondernemer.

Wat verandert er komend jaar voor ondernemers?
Hier alvast een voorproefje: De zelfstandigenaftrek wordt afgebouwd. De belastingtarieven worden aangepast, hierdoor kan het interessant zijn om toch een BV op te richten. Voor ondernemers met vermogen in box 3 zullen er zaken gaan veranderen. Ook als je geld hebt geleend bij de eigen BV, zijn er zaken die wellicht anders geregeld kunnen worden.

Met praktische voorbeelden en tips wordt er aangegeven op welke manier, met gebruikmaking van de voorgenomen belastingwijzigingen, ondernemers belasting kunnen besparen. Marco Leijten en Jaap Snelders, belastingadviseurs bij Finc, delen hun kennis.

Er is vooraf, tijdens en na afloop van deze sessie, voldoende tijd om alle vragen te stellen aan Marco en Jaap. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel, waar we nog kunnen napraten over de veranderingen. Dit is een mooi moment, waarop we elkaar rustig kunnen ontmoeten, voordat de eindejaarsdrukte bij iedereen start.