Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
Franken en Van den Broek gaan onroerend goed ontwikkelen

Martin Franken en Edwin van den Broek zijn al vele jaren succesvol met hun bedrijf gericht op schilderwerk, glas en renovatie. (Zie www.frankenenvandenbroek.nl) Zij staan voor: Afspraak is afspraak en het leveren van kwaliteit.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zij zagen een kans om onroerend goed te gaan ontwikkelen. De grond is gelegen in Den Bosch en biedt ruimte voor de bouw van 24 bedrijfsunits. Bedoeld voor het kleinbedrijf. Maar hoe ga je zo’n ontwikkeling aanpakken? Banken staan namelijk niet te trappelen om dit soort projecten te financieren.

Via via werd Blokland Bedrijfsadvisering benaderd om deze klus te klaren. Na het verzamelen van alle informatie en het schrijven van een kredietaanvraag werd de ABN AMRO te Den Bosch benaderd. De aanvraag werd met veel enthousiasme opgepakt door accountmanager Corry Pullens. Het financieren van projectontwikkeling is geen ABC-tje. Maar na enige tijd lag er een scherpe offerte voor. Een deel van het project wordt verkocht en een deel zal worden verhuurd.

De koop units zijn inmiddels allemaal verkocht en voor de verhuur zijn nog enkele units beschikbaar. In april van dit jaar start de bouw en het project zal in de maand september worden opgeleverd. Een Topprestatie van alle betrokkenen.