Helftheuvelweg 11 - ’s-Hertogenbosch
SUCCESVERHALEN
SUCCESVERHALEN
PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN
FRANKEN & VAN DEN BROEK BOUWT SAMEN MET BLOKLAND BEDRIJFSADVISERING AAN DE TOEKOMST
Samen bouwen aan de toekomst

Na het succesvolle project in Empel met de bouw van 24 bedrijfsunits in 2019 hebben Martin Franken en Edwin van den Broek onlangs een 2e project in gang gezet.

blokland-bedrijfsadvisering-dromen-komen-uit
Soms komen dromen uit

Arno Groot, ondernemer in het Brabantse land, wilde een andere weg in slaan. Hij heeft van jongs af aan een droom gehad. Hij wilde zijn eigen slijterij beginnen.
Om dat zelf op te zetten lijkt een flinke klus. Misschien een lopende zaak overnemen???

QREDITS-ALTERNATIEVE-FINANCIERING
Qredits: Alternatieve financiering

Een lokale ondernemer uit Oss wilde een aanvullende lening om een andere schuld van een goede vriend af te lossen. De reguliere banken hadden geen interesse. Te klein bedrag, te moeilijk, te…..ach gewoon niet mogelijk.

blokland-bedrijfsadvisering-eerste-financiering-neml
Eerste financiering via NEW10

Op verzoek van een lokale ondernemer uit Den Bosch ging Blokland Bedrijfsadvisering op zoek naar een financieringsoplossing. Het is vrij nieuw om een financiering via de digitale weg aan te vragen. NEW10 is zo’n partij in de markt.

blokland-bedrijfsadvisering-een-goed-stel
Een goed stel!

Via een goede relatie van Blokland Bedrijfsadvisering kwam het verzoek binnen om John Habes Meubelen en Plankenvloeren te Oss te begeleiden bij de aankoop en financiering van zijn huidige huurpand.

Autoservice-Embrechts-gaat-niet-verhuizen
Autoservice Embrechts gaat niet verhuizen!

In 2016 namen twee jonge ambitieuze ondernemers het failliete Autoservice Embrechts te Alblasserdam over. Met veel ambitie en met behoud van de naam werd een succesvol full service garagebedrijf opgebouwd.